Hirdetés

The Coldest City - Charlize Theron a John Wick rendezőinek kémkedik

|

Hirdetés

Nem a Mad Max: A harag útja lesz a közeljövőben az egyetlen film, amiben Charlize Theron badass karaktert alakít. A kaszkadőrökből a John Wickkel rendezővé avanzsált David Leitch-Chad Stahelski páros ugyanis a már jelenleg is folyamatban lévő John Wick 2 után Theronnal készítik el a The Coldest City című kémthrillert. A Deadline azt mondja, hogy az Antony Johnson hasonló című 2012-es képregénye alapján készülő The Coldest City idén októbertől foroghat Leitch és Stahelski dirigálásában, a főszerepre pedig a nagyszerű Charlize Theront sikerült megnyerniük. A Kurt Johnstad (300, 300: A birodalom hajnala, ) által forgatókönyvbe foglalt sztori egy szuperkém (Theron) körül forog, akit akciózásra ösztönöz egy MI6 ügynök meggyilkolása nem sokkal a berlini fal leomlása előtt.

coldest
Theron egyébként jelenleg a Hófehér és a vadász mellékszálát, a The Huntsmant forgatja éppen, valamint szinkronszerepe van a LAIKA Animation 2016-os Kubo and the Two Strings című animációs filmjében.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.