Hirdetés

The Colony - Laurene Fishburne és a sci-fi

|

Befutott a The Colony című sci-fi-thriller legelső képkockája, amelyen a film főszereplője, Laurence Fishburne mutatkozik meg.

Hirdetés

Laurence Fishburne igen jó viszonyt ápol a sci-fi műfajjal, gondoljunk csak a világsikerű Mátrix trilógiára vagy a 2010-es Ragadozókra, de megemlíthetnénk komoly színészi játékát a CSI: Helyszínelők esetében is. Fishburne aláírt a The Colony című projektre, amelyből most érkezett meg az első fotó, és amelyet jövőre, 2013-ban mutatnak be a külföldi mozikban. A rendezést a Paranoia 1.4 készítője, Jeff Renfroe vállalta el, míg a forgatókönyvet a Patrick Tarr - Pascal Trottier páros körmölhette, akiknek még nem sok ismert anyaghoz volt közük. A további szerepekben Bill Paxton (Titanic, A bolygó neve: Halál) és Kevin Zegers (Holtak hajnala, Halálos kitérő) látható, a hivatalos sztori pedig a következő lesz: Beköszöntött az új jégkorszak, és a túlélők a föld alatt találnak menedéket, ám nem csupán a szinte kibírhatatlan és szélsőséges időjárás miatt kell aggódniuk, ugyanis életüket kannibál hordák veszélyeztetik. A teljes fotó a továbbiakban.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.