Hirdetés

The Colony poszter és előzetes (Update)

|

Tavaly kb. ilyenkor került fel a netre az első kép a The Colony sci-fi-thrilleréből, most pedig megérkezett a hivatalos poszter és az első trailer is.

Hirdetés

Nincs elsietve a marketing, ugyanis április 12-én kerül mozikba Kanadában a The Colony című thriller, amelyet Jeff Renfroe rendezett, a főszerepben pedig Laurence Fishburne oldalán Kevin Zegers és Bill Paxton küzd a túlélésért. A film szinopszisa: "A fagyos felszín alatt a 7. kolónia túlélői nem csupán az egyre csökkenő hőmérséklet, de a gyorsan fogyó készletek miatt is igyekeznek mihamarabb biztos helyre jutni. Amikor azonban elvesztik a kapcsolatot az céljukkal, az 5. kolóniával, ami elérhető távolságban az egyetlen ismert település, a belső konfliktusok és a néhányukon már kiütköző kezdődő őrület gyorsan veszélyes mértéket öltenek. A csapat hamarosan felfedezi, hogy a helyzet még a vártnál is rosszabb, és a 7. kolónia túlélőnek ádáz harcot kell vívnia, hogy megmentse ami az emberiségből megmaradt." Hajtás után látható a poszter és az előzetes:

Update: Magyar szinkronos előzetes érkezett, a magyar mozikban pedig A kolónia címmel keressétek június 13-tól.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.