Hirdetés

The Counselor casting: Brad Pitt, Javier Bardem, Angelina Jolie

|

Brad Pitt és Javier Bardem eddig csak kósza hírekben tűntek fel Ridley Scott új filmje kapcsán, most viszont hivatalossá vált: a két színész tárgyal a film készítőivel, ráadásul Angelina Jolie is beugorhat egy főbb szerepre.

Hirdetés

A főszereplő szerződtetéséről már írtunk. Michael Fassbender áll majd a Cormac McCarthy (Nem vénnek való vidék) által írt sztori középpontjában. Egy köztiszteletben álló ügyvédet alakít, aki beleveti magát a drogüzletbe, mert úgy gondolja, simán meg tudja úszni az egészet. Olyan sztárok nevei keringtek a projekt körül, mint Brad Pitt, Javier Bardem, Natalie Portman, Bradley Cooper, Jeremy Renner és Angelina Jolie. Ez a csapat impozáns szereplőgárda lenne, annyi szent. Az első két név pedig már komolyabb tárgyalásokat folytat, így nemsokára kiderül, sikerül-e megegyezni a stúdióval. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.