Hirdetés

The Creed of Violence - Christian Bale bérgyilkos lesz?

|

A Variety legjobb tudomása szerint Christian Bale kerülhet a The Creed of Violence című western két főszerepének egyikébe, melyet Todd Field álmodhat vászonra.

Hirdetés

A The Creed of Violence-ben egy Rawbone nevű bérgyilkos és egy szövetségi ügynök (John Lourdes) kálváriáját követhetjük végig, akik remek barátokként váltak el, majd a mexikói határon újra találkozva fonódik össze a sorsuk. A western filmet Todd Field írta és rendezte, aki korábban A hálószobában és az Apró titkokat hozta össze a Universal Pictures megbízásából. Tavaly augusztusban még arról szóltak a hírek, hogy Leonardo DiCaprio is a stábba kerül, ám státuszáról a mai napig nem derült ki semmilyen fejlemény, nem úgy a főszereplő karakterének újabb esélyeséről. A stúdió nem mással tárgyal, mint A sötét lovag: Felemelkedés sztárjával és ha minden összejön, Christian Bale lehet a projekt húzóneve Rawbone szerepében. A produceri feladatokat Brian Oliver (A fekete ruhás nő, A hatalom árnyékában, Fekete hattyú) és Michael De Luca (Amerikai história X, A közösségi háló, Pénzcsniáló) látja el, a forgatás 2013 elején kezdődhet, ha sikerül a színészekkel megegyezni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.