Hirdetés

The Creed of Violence - DiCaprio újabb westernben!

|

A Quentin Tarantino tervezte Django Unchained című western mellett ugyanekkor megjelenik egy másik hasonló stílusú film is The Creed of Violence néven, ugyanazzal a főszereplővel.

Hirdetés

A The Creed of Violence-ben egy fegyvercsempész és egy ügynök kálváriáját követhetjük végig, akik remek barátokként váltak el, majd a mexikói határon újra találkozva próbál segíteni csempész barátján az utóbbi úriember. A western-t Todd Field, A hálószobában és az Apró titkok direktora készíthet el a Universal Pictures megbízásából. DiCaprio főszerepe még nem hivatalos, de a rossznyelvek szerint biztosra lehet venni a projekthez való csatlakozását, ráadásul választhat is, hogy a csempészt vagy az ügynököt testesíti meg. A The Creed of Violence 2012. december 25-én debütálhat, míg a hasonló western stílusú Django Unchained dátuma szintén december 25. Csak én érzek itt western-háború szagot, ugyanazzal a színésszel?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.