Hirdetés

The Crowded Room - DiCaprio tudathasadásos lesz

|

Hirdetés

Leonardo DiCaprio nem csak színészként, de produkciós cégén keresztül producerként is egyengeti a The Crowded Room elkészülését, amelyet a New Regency-vel közösen finanszíroznak. Daniel Keyes 1981-ben megjelent könyvét, a The Minds of Billy Milligan-t (magyarul Billy Milligan háborúi néven jelent meg) veszik alapul, amely egy olyan férfiról szól, aki fegyveres rablásokat követett el és nőket erőszakolt meg a 70-es években, majd letartóztatása után sikeresen megúszta a dolgot, ugyanis ő volt az első, akit disszociatív személyiségzavara (többszemélyűsége) miatt felmentettek.

billy-milligan-haborui_original_13392
A nyomozás során kiderült, hogy Billynek 24 személyisége volt, amelyek közül egy Adalana névre hallgató leszbikus ismerte el az erőszakolást, míg egy másik személyisége, a jugoszláv kommunista Ragen a rablásokat vallotta be. Milligan ügyvédje arra hivatkozott, hogy a személyiségek védence tudta és beleegyezése nélkül cselekedtek és Billy megúszta a dolgot. Ez tökéletes kihívás DiCaprio számára és ha a friss Oscar-díjas Alejandro González Iñárritu új filmje, a szintén vele forgatott The Revenant nem győzi meg az Akadémia tagjait, a The Crowded Room még elég potenciált nyújthat hozzá. A forgatókönyv elkészítésének feladata az Alvilági játékok és a Váltságdíj írójára, Jason Smilovicra, valamint utóbbi producerére, Todd Katzbergre hárult. Rendező egyelőre nincs. A lélektani drámát mellesleg már régóta vászonra szeretné vinni Hollywood, először James Cameron szerette volna megfilmesíteni John Cusackkel a főszerepben, de állítólag DiCaprio már 1997 óta szemmel tartotta a projektet. Végül összejött neki.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.