Hirdetés

A The CW visszahozza Constantine-t!

|

Az elkaszált Constantine sorozat végre folytatódhat a The CW-nak köszönhetően, csak éppen egy kicsit más formában.

Hirdetés

A The CW bejelentette, hogy a csatorna felkarolta az elkaszált Constantine sorozatot, amit animációs formában fognak folytatni a CW Seed-en. A rövid életű NBC-s szériában Matt Ryan keltette életre a népszerű DC képregényes karaktert, aki legnagyobb örömünkre az animációs sorozatban is visszatér szinkronhangként.

Hirdetés

A rajongók hasonló formátumra számíthatnak, mint a szintén a CW Seed-en futó Vixen sorozaté, ami 10 perces epizódokat tartalmaz. Az első évadban körülbelül 5-6 részre számíthatunk, amelyek a Vixenhez hasonlóan szintén az Arrow-univerzumban játszódnak, melyhez olyan szuperhős szériák tartoznak, mint A zöld íjász, a Flash - A villám, A holnap legendái és a Supergirl.

Persze a rajongók többsége ismét hús-vér alakban szeretné látni Matt Ryan-t a szerepben, aki egyébként már cameózott A zöld íjászban, de azt gondolom ezzel a sorozattal mégsem lesznek csalódottak. A színész még a New York-i Comic-Con-on adott interjút arról, hogy milyen érzés volt a karaktert szinkronizálni a Justice League Dark animációs filmben. Ryan a nyilatkozatában elmondta, hogy megtanulta: "semmilyen lehetőséget nem szabad kizárni", valamint azt is elmondta, hogy szívesen visszatérne A zöld íjászban, mert imádja a karaktert.

Hogy utóbbira sor kerül-e a közeljövőben egyenlőre nem tudjuk, de Constantine természetfölötti lényekkel való csatározásai már egészen biztos folytatódnak a CW Seed-en.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.