Hirdetés

The D Train - Traileren Jack Black legújabb vígjátéka

|

Hirdetés

Jack Black és James Marsden feszül majd egymásnak a The D Train című vígjátékban, ahol egy középiskolás osztálytalálkozó rendesen felkavarja az állóvizet. Dan Landsman (Black) egész életében egy vesztes volt. De ez most megváltozhat, ha képes meggyőzni Oliver Lawless-t (Marsden), az egykori középiskolája legmenőbb arcát, aki most egy hazai cég reklámarca, hogy jöjjön el vele a középiskolás osztálytalálkozójára. Dan útnak indul Pittsburgh-ből Los Angeles-be, ahol hazugságok hálójával fűzi be Lawless-t az eseményre. De többet is kap annál, mint szeretett volna. Lawless lassacskán átveszi az irányítást Dan háza, karrierje és az egész élete felett. A The D Train 2015. május 8.-án érkezik a külföldi mozikba,  Jarrad Paul és Andrew Mogel rendezésében. Magyar premierről egyelőre nincs hír. Főbb szerepekben még Kathryn Hahn, Mike White, Kyle Bornheimer, Henry Zebrowski, Russell Posner és Jeffrey Tambor. https://www.youtube.com/watch?t=22&v=3PzB1Feeocw

thedtrain
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.