Hirdetés

The Danish Girl előzetes: Eddie Redmayne azért küzd, hogy nő lehessen

|

Hirdetés

Új előzetes érkezett a Király beszéde és a Nyomorultak rendezőjének legújabb filmjéhez. A Tom Hooper rendezésében készült The Danish Girl középpontjában az Eddie Redmayne és Alicia Vikander által alakított művészek Lili Elbe és Gerda Wegener állnak. A film kettőjük kapcsolatának változását követi nyomon, miközben Lili nővé válásáért való küzdelmével a világ első transzneműjévé válik. https://youtu.be/EsrXatXWuXM Az előzetes Lili és Gerda kapcsolatára fókuszál, bizonyára ez lesz a film szíve és lelke is. Redmayne már bizonyított A mindenség elméletében, Vikander pedig kiváló alakítást nyújtott a tavasszal megjelent Ex Machina androidjának szerepében. Az eddigiek alapján egy rendkívül mély és érzéki drámára számíthatunk két fantasztikus színésztől. A The Danish Girl-t leghamarabb 2016 január 28-án láthatjuk majd a mozikban.

the-danish-girl-poster
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.