Hirdetés

The Danish Girl - Redmayne nemet vált

|

Hirdetés

Befutott Tom Hooper (A király beszéde, A nyomorultak) új filmjének első képkockája. A The Danish Girl egy életrajzi dráma egy Einer Wegener nevű férfiról, aki az elsők között esett át nemváltoztató műtéten és Lili Elbe-ként élt tovább. Az már önmagában biztató, hogy Hooper nyúl hozzá David Ebershoff azonos című regényét alapul véve ehhez a társadalom számára kényes témához, de az is bizakodásra adhat okot a minőséget illetően, hogy a Mindenség elmélete főszereplője, a friss Oscar-díjas Eddie Redmayne lényegül át férfiból nővé a játékidő során. A film az ő és festő felesége, Greta (Alicia Vikander) kapcsolatára összpontosít, illetve arra, hogy a nemváltoztatásnak milyen hatással van az életükre.

eddie-redmayne-the-danish-girl
A projektet már évek óta próbálták összehozni, Tomas Alfredson és Lasse Hallström is megfordult már a rendezői poszton, míg végül Hooper lett a befutó. Elbe szerepére szintén több jelentkező akadt, meghallgatták például Nicole Kidmant, Marion Cotillardot és Charlize Theront is. A The Danish Girl várhatóan valamikor 2016-ban jelenik meg és Redmayne, valamint Vikander mellett a stábban köszönhetjük még Amber Heard és Matthias Schoenaerts színészeket is.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.