Hirdetés

The Danish Girl trailer - DiCaprio ismét Oscar nélkül marad?

|

Hirdetés

Nem sokkal az Oscar-gála után futott be a hír, hogy Tom Hooper (A király beszéde, A nyomorultak) feldolgozza David Ebershoff The Danish Girl című regényét, amely egy, a társadalom számára igencsak kényes témáról szól: Einer Wegener életrajzi története ez, a férfié, aki elsők között esett át a nemváltoztató műtéten és Lili Elbe-ként élt tovább. Hooperék a Mindenség elméletéért Oscar-díjjal jutalmazott Eddie Redmayne-t választották ki a főszerepre, amely az első kedvcsináló alapján tökéletes döntés volt, de nem kevésbé telitalálat a főszereplő feleségét alakító Alicia Vikander sem. Íme a trailer, ami láttán kicsit úgy érezzük, hogy Leonardo DiCaprio talán idén sem kapja meg a hőn áhított arany szobrocskát: https://www.youtube.com/watch?v=d88APYIGkjk A decemberre várható The Danish Girl forgatókönyvét Lucinda Coxon szerezte, a mellékszerepekben pedig ők láthatóak: Ben Whishaw, Sebastian Koch, Amber Heard és Matthias Schoenaerts. Nektek hogy tetszik?

the-danish-girl-poster
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.