Hirdetés

The Dark Knight Rises - 6 perces előzetes közeleg! (Update)

|

Még 2007-ben a Legenda vagyok premierje előtt játszották le a Sötét lovag 6 perces bemutatóját, a mostani nem kis hosszúságú előzetes pedig a - melyik film előtt jön? Na?

Hirdetés

December 15-én érkezik egy akciófilm Brad Bird rendezésében, amelynek legfőbb szerepét Tom Cruise hozza immáron negyedszerre... a Mission: Impossible - Fantom protokoll IMAX vetítése előtt érkezik a Sötét lovag - Felemelkedés 6 perces mega előzetese, amely nem csak hangokból és képekből fog állni és sokkal mozgalmasabb is lesz, mint a kiadott teaser trailer. A Warner Bros. marketing tervezete feltartóztathatatlanul zötyög előre a 2012. július 19-re eső magyar premierig, Christopher Nolan elégedett lehet a dolgok jelenlegi állásával.

Update: sajnos a magyar mozikban nem lesz látható a hat perces előzetes a negyedik Mission: Impossible film előtt, de ne aggódjatok, netre pillanatok alatt fel fog kerülni!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.