Hirdetés

The Dark Knight Rises - A Batmobil marad!

|

Múltkor sokan voltatok kíváncsiak Bruce Wayne "mezei" kocsija mellett arra is, hogy vajon megmarad-e eredeti Sötét Lovagban látott formájában a Batmobil, vagy szintén cserélik?

Hirdetés

A válasz rövid és velős: nagyon is megmarad! A Lamborghini Aventador csak a publikum számára mutatott verzió, de minap kiderült, hogy a forgatáson csalhatatlan szemek látták a Sötét Lovag "Tumbler"-nek hívott Batmobilját, amit itt fenn a képen és az emlékeitekben is megtaláltok. A szemlélődők a forgatás jelenlegi helyszínén, Pittsburgh-ben vélték felfedezni a nem mindennapi verdát bárminemű változtatás vagy kiegészítés nélkül. Természetesen az, hogy a külső nem mutat újat, nem zárja ki azon lehetséges helyzetet, hogy a belsőt átdolgozták és Batman barátunk új kütyüket használhat majd. A trailer hamarosan érkezik igazi HD minőségben és abban a percben kiteszem, legyünk türelemmel! A The Dark Knight Rises 2012. július huszadikán várható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.