Hirdetés

The Dark Knight Rises - a forgatás menete

|

Michael Caine-nel készített egy bővebb interjút az Empire magazin, amely zseniális és meghatározó személyiségű színész beszélt a The Dark Knight Rises-ről is egy keveset.

Hirdetés

A legfontosabb idézet az imént említett cikkből: "Emma Thomas producerasszony azt mondta, hogy januárban megkapom a forgatókönyvet. Christopher [Nolan] is megerősítette ezt, és hozzátette, hogy a forgatás májusban kezdődik, és novemberben fejeződik be." A forgatás ütemezése hasonlít a Sötét lovag elkészítésének idejéhez. Remélhetőleg hamarosan több friss infókkal és a pontos karakterekkel jelentkezhetünk. A The Dark Knight Rises premierje 2012. július 20-ára van ütemezve, ami nem éppen holnap van, sajnos...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.