Hirdetés

The Dark Knight Rises - A harmadik trailer dátuma

|

A Warner Bros. gáláns lovag módjára Tim Burton következő filmjének premierjére időzítette a The Dark Knight Rises harmadik és egyben utolsó bemutatóját.

Hirdetés

A Dark Shadows 2012. május 11-én látogat el a tengerentúlra, a Warner Bros. pedig pontosan erre a dátumra időzítette a harmadik Batman film ugyancsak harmadik előzetesének bemutatását. A stúdió állítólag azért választotta ezen időpontot, mert így szeretnének tisztelegni Tim Burton Batman-es múltja előtt (Batman - A denevérember, Batman visszatér). A sötét lovag - Felemelkedés július 26-án lát napvilágot a magyar mozikban, a rendezői székben pedig Christopher Nolan, a gondolatok művésze.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.