Hirdetés

The Dark Knight Rises - A jelenlegi teljes stáb

|

Érdekes összeállítást készített a ComingSoon.net csapata: összeszedték a The Dark Knight Rises jelenleg ismert stábját afféle arcképes megoldással.

Hirdetés

Ha gyenge poént szeretnék ellőni azt mondanám, hogy itt az igazi Batman-es facebook, de ilyet sosem tennék az olvasókkal, ezért csak megmutatom a The Dark Knight Rises all-star team-et. A képen látható: Christian Bale, Michael Caine, Morgan Freeman, Gary Oldman, Nestor Carbonell, Tom Hardy, Anne Hathaway, Joseph Gordon-Levitt, Marion Cotillard, Juno Temple, Josh Pence, Daniel Sunjata, Matthew Modine, Tom Conti, Joey King, Alon Aboutboul, Burn Gorman és Diego Klattenhoff. Jó dominózást!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.