Hirdetés

The Dark Knight Rises - Anne Hathaway a befutó?

|

Joker követelésének eleget téve újabb The Dark Knight Rises pletyka következik, állítólag Anne Hathaway megerősítette, hogy valóban azon esélyesek között van, akik esetleg játszhatnak a harmadik Batman-ben.

Hirdetés

Valamivel több, mint egy hónapja az a hír járta, hogy Christopher Nolan találkozott a színésznővel, hogy tárgyaljanak a The Dark Knight Rises egyik fontos szerepéről. Anne Hathaway egyike volt annak a kilenc esélyes hölgynek, akikkel Nolan szóba elegyedett az adott karakterrel kapcsolatban. Minap egy interjút készített vele a Deadline, és a válaszaiból nagyon úgy tűnt ki, hogy ő lesz a befutó. Esetleg Anne lenne Talia al Ghul? Kicsit fura lenne, valahogy nem illik Nolan világába.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.