Hirdetés

The Dark Knight Rises - Az első hivatalos kép! (Update)

|

Nem túl sokat mutat mégis mindent elmond magáról - ilyen egy mesteri kép egyenesen Christopher Nolan boszorkánykonyhájáról, melyen Tom Hardy mutatkozik be Bane-ként!

Hirdetés

Egy percig sem kételkedtünk eddig sem Nolan és Hardy együttműködésében de most őszintén, mondja erre bárki azt, hogy Bane karaktere nincs megfelelően kialakítva? Persze egyetlen árva kép nem váltja meg a világot de rengeteg pletyka és bizonytalanság után ez sokat jelent.  Batman egyébként nem csak a fent trónoló fickóval küzd meg, a többi karakterről (Macskanő, Batman, esetleg Hugo Strange) is szépen lassan szivárog majd egy kis ez, meg egy kis az. A Warner Bros. egyébként a kép kiadásával egy időben elindította a hivatalos honlapot is, melyben errefelé gyönyörködhettek (és mely egyelőre nem mutat túl sokat). A The Dark Knight Rises 2012 július huszadikán érkezik, ember legyen a talpán aki megszorongathatja a nyári szezonban...

Update: Sikerült hatalmas méretű verziót szereznem belőle, így kattintásra közelebbről is szemügyre vehetitek Bane-t, azaz Tom Hardy-t!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.