Hirdetés

The Dark Knight Rises - Bale utoljára volt Batman

|

Christian Bale egyik szeme örül, a másik pedig sír, hiszen saját elmondása szerint is utoljára bújt a denevérember jelmezébe, viszont lezárul egy szép korszak és kiteljesedik egy trilógia.

Hirdetés

Christopher Nolan megregulázta a bőregér megtépázott hírnevét, csodát művelt a névvel és világszerte bizalmat szavaznak neki harmadszorra is. A régi Batman filmekkel való összehasonlítást hamarosan elolvashatjátok egy általam írt hosszabb hangvételű cikkben, addig is vegyük szemügyre Bale legfrissebb nyilatkozatát, amelyben egyértelműen kijelenti, hogy most utoljára bújt Batman jelmezébe. Állítása szerint a forgatást a napokban befejezték, ezentúl Nolan a stúdióba fog járni az effektek és utómunkálatok miatt, ám ő és a többi színész a maguk részéről végeztek. Bale egyébként boldogan gondol vissza az eddigi filmekre és arra, hogy Nolan nagyon komolyan vette a karakter kialakítását. Alapvetően három személyiséget különítettek el: a nagyon is valós Batman-t és Bruce Wayne-t, valamint a bohém gazdag ficsúrt, aki csak a külvilág számára létezett. Bale halárla dícsérte Anne Hathaway-t, Joseph Gordon-Levitt-ot és Tom Hardy-t is, utóbbiról szinte ódákat zengett. Mindent összevetve, ennyi volt a Nolan és Bale közösével készülő Batman-ből.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.