Hirdetés

The Dark Knight Rises - Bane a forgatáson (Update)

|

A Batman harmadik epizódját jelenleg Pittsburgh-ben forgatja Christopher Nolan és a helyszínen van Tom Hardy is, mint Bane. A helyszíni képek igen érdekesek, meg is osztom őket!

Hirdetés

Bane a képek tanúbizonysága szerint a Tumblerre felpattanva beszédet intéz követőihez, legalábbis a külföldi források ezt sugallják. A kezében Harvey Dent képét szorongatja, de még nem tudni, hogy a két karakter hogyan kapcsolódik majd össze a sztoriban. A The Dark Knight Rises stábja a következő színészekből áll jelenleg: Christian Bale, Michael Caine, Morgan Freeman, Tom Hardy, Gary Oldman, Joseph Gordon-Levitt, Anne Hathaway, Marion Cotillard, Liam Neeson, Juno Temple, Josh Pence, Matthew Modine, Nestor Carbonell, Joey King. Több képért kattints tovább!

Update: További képekkel és videóval kiegészítve!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.