Hirdetés

The Dark Knight Rises - Batman szerény járgánya

|

Emlékeztek még, hogy a Sötét Lovagban Bruce Wayne úrfi milyen visszafogott, költséghatékony verdával közlekedett, mikor épp nem a Batmobil-t vezette?

Hirdetés

Akkor egy Lamborghini Murcielago LP640-essel rótta az utakat és akadályozott meg bizonyos balesetet a történetben, így várható volt, hogy a The Dark Knight Rises-ben sem adja alább ennél a színvonalnál. Bruce Wayne ezúttal a fenti szörnyetegbe pattanhat be hanyag eleganciával, amelyet Lamborghini Aventador-nak hívnak. Az Aventador bivalyerős V12-es, 6.5 literes motorral rendelkezik és 700 paci hajtja előre az embert, ha helyet foglal ülésében. Egyéb érdekességképp megemlíthető, hogy 350 km/h a végsebessége és 2.9 másodperc alatt gyorsul 100 km/h-ra. Kell ennél jobb verda Batman-nek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.