Hirdetés

The Dark Knight Rises - Hans Zimmer ódákat zeng

|

Szinte nem telik el úgy nap, hogy ne kerülne felszínre valami zaftos részlet vagy találgatás a Batman trilógia utolsó részét illetően - ezúttal a zeneszerző, Hans Zimmer latolgatja az esélyeket.

Hirdetés

Az MTV News-el beszélt pár szót Hans Zimmer zeneszerző úr, és lelkendezve újságolta, hogy a The Dark Knight Rises zenei anyaga egyenesen epikus lesz! Rendkívül epikus. Sokkal nagyobb és prózaibb, mint az eddigi Batman hangok. Aztán kitért arra is, hogy van valami olyan lényege az új történetnek, amely lehetővé teszi, hogy a zene sokkal változatosabb, ikonikus legyen. Zimmer aztán tudja, hogy kell felcsigázni az embert!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.