Hirdetés

The Dark Knight Rises - Hivatalos bejelentés?!

|

Megrázó bejelentéssel riogatja rajongóit a Warner Bros., ami nagyon jól is elsülhet, ha Christopher Nolan-re gondolunk, és nagyon gyenge harmadik részt is eredményezhet.

Hirdetés

A Warner Bros. (állítólagos) közleménye szerint végre fény derült két fő karakter és színész kilétére, az egyik a szerintem cseppet sem szükséges Macskanő, akit Anne Hathaway (Szerelem és más drogok) fog alakítani. Ez már önmagában felér egy what the f.... felsóhajtással, a másik szomorú tény azonban hasonóan rosszful fog esni: Tom Hardy nem Hugo Strange-et alakítja, sokkal inkább Bane-t, aki egy rendkívül erős és okos maszkos ellenfele lesz Batman-nek. Ezt komolyan is gondolták, vagy a Warner a bolondját járatja velünk?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.