Hirdetés

The Dark Knight Rises - Hivatalos poszter #2

|

Egyszerűen zseniális a második hivatalos úton kiadott A sötét lovag - Felemelkedés plakát is, minden rajta van, aminek rajta kell lennie és ami minden idők legdrámaibb Batman filmjét idézik.

Hirdetés

Christopher Nolan valószínűleg olyan epikus lezárást tervez a saját bejárású Batman trilógiájához, amibe talán még a stúdió bicskája is bele fog törni, hiszen ha végleg lezárja a sztoriszálat, nehezen tudják majd folytatni. Tegnap kiderült, hogy a férfiaknál a harmadik legjobban várt film 2012-ben bőregér barátunk lezáró kalandja, amelyben Bane-nel kerül szembe és a poszter, valamint az eddigi anyagok tanúbizonysága szerint valamikor, valahogy alulmarad.A Sötét lovag - Felemelkedés 2012. július 19-én várható Christian Bale, Tom Hardy, Gary Oldman, Michael Caine, Morgan Freeman, Joseph Gordon-Levitt, Marion Cotillard, Anne Hathaway, Cillian Murphy, Juno Temple, Matthew Modine és Nestor Carbonell szereplésével.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.