Hirdetés

The Dark Knight Rises - holnapra kész a szkript!

|

Remekbe szabott hír érkezik így a vasárnapi hírtelenség (értitek...) után: Christopher Nolan holnapra befejezi a The Dark Knight Rises forgatókönyvét, és megtudhatjuk a sztorit, meg minden mást!

Hirdetés

Fény derül a főellenség(ek)re, szereplőikre, a történetre és az ezekhez kapcsolódó dolgokra is. A Variety egyik munkatársa, David S. Cohen beszélt Christopher Nolan-nel, és az alábbiakat jegyezte be kontaktuk után twitterére:

"Chris újságolta, hogy elkészül holnapra a forgatókönnyvvel, ellenkező esetben nagy bajba kerülhet. Milyen bajba? Esetleg kirúgják?:)"

A Batman: The Dark Knight Rises-ben továbbra is ott lesz Christian Bale (Batman/Bruce Wayne), Morgan Freeman (Lucius Fox), Michael Caine (Alfred), Gary Oldman (Gordon), és az újabb arcok közül Tom Hardy, aki valószínűleg Dr. Hugo Strange lesz. A tervezett premier: 2012. július 20.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.