Hirdetés

The Dark Knight Rises - Így fest Gordon-Levitt

|

Friss képek érkeztek a The Dark Knight Rises forgatásáról, ezúttal Nolan egyik kedvenc színészét láthatjuk karakterének játszása közben, avagy így fest Joseph Gordon-Levitt rendőrként.

Hirdetés

Christopher Nolan John Blake rendőr szerepét osztotta Joseph Gordon-Levitt-re, de azt még nem tudni pontosan, hogy mi lesz pontosan a történetben játszott szerepe. Egy biztos: Blake Gordon felügyelőnek (Gary Oldman) fog dolgozni. A sötét lovag - Felemelkedés (avagy The Dark Knight Rises) Christian Bale, Michael Caine, Cillian Murphy, Morgan Freeman, Tom Hardy, Marion Cotillard, Anne Hathaway, Gary Oldman, Juno Temple, Liam Neeson, Matthew Modine és Nestor Carbonell szereplésével érkezik 2012. július 19-én Magyarországra, a továbbiakban három képet láthattok Gordon-Levitt-ről.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.