Hirdetés

The Dark Knight Rises - Joker visszatér?!

|

Még 2008-ban, A sötét lovag jeleneteit letudva itt hagyott minket a Joker-t zseniálisan alakító, és később posztumusz Oscar díjjal jutalmazott Heath Ledger, ám maradtak hátra ki nem adott jelenetek...

Hirdetés

Állítólag Joker újra tiszteletét teheti a The Dark Knight Rises-ben, mivel maradtak ki nem adott, fel nem használt jelenetek a forgatás után, melyet a pletykák szerint Ledger előtti tisztelgése miatt felhasznál. Joker-nek csupán egy cameo szerepe lenne, mivel Nolan szeretné, ha szoros átfedés lenne a második és harmadik Batman film között, ráadásul csak akkor alkalmazná a felvételeket, ha Heath Ledger családja is beleegyezik. A karakternél használnának a felvételek mellett némi CGI-t is, hasonlóan a Tron: Örökségben használt Jeff Bridges-nél, vagy a Terminátor: Megváltás-ban Schwarzenegger-nél. Persze azóta sokat fejlődött a technika, és Joker-re rendkívül sok figyelmet szentelnének, hogy méltó legyen Heath Ledger emlékéhez. Mit szóltok hozzá, örülnétek neki, ha egy jelenet erejéig viszont láthatnátok őt ezzel tisztelegve előtte?

Update: időközben a Warner Bros. válaszolt a pletykákra, és cáfolta, hogy Heath Ledger visszatérne akár cameo erejéig is a The Dark Knight Rises-ben. Maradjunk annyiban, hogy nem zörög a haraszt...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.