Hirdetés

The Dark Knight Rises - Joseph Gordon-Levitt a stábban! (Update)

|

Cristopher Nolan a tavalyi év legnagyobb durranása, az Eredet után ismételten együtt dolgozhat Tom Hardy-val és Joseph Gordon-Levitt-tel, utóbbi aláírása épp hogy megszáradt a szerződésen.

Hirdetés

Hivatalos bejelentés útján terjedt futótűzként a hír: Joseph Gordon-Levitt aláírt a The Dark Knight Rises stábjába. A hír nem váratlan, beszámoltunk róla, hogy Nolan kacérkodik Levitt foglalkoztatásával, de azt továbbra is jótékony homály fedi, hogy a tehetséges fiatal színészt milyen karakter képében kívánja Batman elé lökni. Találgatások mindig akadnak, Black Mask, Deadshot sőt, még Rébusz is esélyes lehet, és Nolan kezei alatt Levitt bármelyik tekintetében kihozhatja a maximumot, gondoljunk csak Heath Ledger-re. Mellékhír továbbá, hogy egy dögös mellékszerep erejére Juno Temple is csatlakozott a csapathoz, filmbéli kliensének kiléte bizonytalan. The Dark Knight Rises premier: 2012. július 20.

Update: A Variety megtudta, hogy Alberto Falcone-t alakítja majd Levitt, aki a 2005-ös Batman: Kezdődik-ben feltűnő Carmine Falcone (Tom Wilkinson) fia.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.