Hirdetés

The Dark Knight Rises - Joseph Gordon-Levitt szerepet kap!

|

Christopher Nolan hatalmas titokban tartja a Batman harmadik részének munkálatait, csak harapófogóval lehet kiszedni belőle bármit is, épp ezért pletyka pletykát követ a filmmel kapcsolatban.

Hirdetés

Egy belsős munkatárs és a Deadline szerint Joseph Gordon-Levitt az Eredet után újra együtt dolgozhat Nolan-nel és Tom Hardy-val, állítólag még nem írt alá a The Dark Knight Rises-re, de közel biztos, hogy alá fog. Arról nem esett szó, hogy mely karakterre kérik fel Levitt-tet, de három esélyes között vacilál a szóbeszéd: Hugo Strange, Deadshot vagy Black Mask. Mindhárom gonosz hatalmas ellenfele lehet a bőregérnek és Levitt kíváló színész, tehát továbbra is minden csak Nolan zsenialitásán múlik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.