Hirdetés

The Dark Knight Rises - Júliusban előzetes?

|

Több, mint egy év van hátra a Batman trilógia lezárásáig, ám a szóbeszéd már azt terjeszti, hogy idén júliusban rövid bemutatót kaphatunk a 2012-es év legvártabb projektjéből.

Hirdetés

Tom Hardy karakterére, Bane-re rengetegen voltatok kíváncsiak a napokban, de a Warner Bros. és Christopher Nolan nem hagyja abba az információk csepegtetését és az ígéret szerint július 15-én (hazai premier: július 14), a Harry Potter és a Halál Ereklyéi 2. rész premierjének vetítése előtt egy nagyon rövid előzetsest láthatunk a The Dark Knight Rises-ből. A fenti dolgot több mozis munkatárs is megerősítette, akik látták a filmek előtt vetítendő trailerek listáját és a Batman harmadik részének kedvcsinálója is szerepel rajta. Ha visszaemlékeztek, egyébként a Sötét Lovag esetében is így járt el a Warner, egy évvel a megjelenés előtt mutatták be az első mozgóképet. Természetesen nem várunk tényleges jeleneteket a filmből, de a feszültség fokozásához rendkívül ért Nolan, tehát valami nagy lesz...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.