Hirdetés

The Dark Knight Rises - Macskanő bemutatkozik! (Update)

|

Micsoda nap ez a mai! Az InterCom jóvoltából kiderült a Batman 3 hazai címe, ráadásul épp az imént adta ki Warner Bros. apánk a legelső képet, amin Anne Hathaway domborít Macskanőként!

Hirdetés

A sötét lovag - Felemelkedés címmel kerül forgalmazásba itthon a The Dark Knight Rises, ami valószínűleg egy időben debütál világszerte, ez a dátum 2012. július 20. A Warner Bros. büszkén mutatja be fenti képén Anne Hathaway-t, mint a legújabb Macskanőt a Christopher Nolan-féle realisztikus univerzumban. A legelső vélemények azt tükrözték, hogy Anne Hathaway akcióorientáltabb, mint a képregényben, szexibb mint Halle Berry és Michelle Pfeiffer, valamint futurisztikusabb, mint valaha is volt. Azonban valószínűleg ez nem a végleges Macskanő jelmeze, csupán valami egyéb ruházat rajta. A továbbiakban ugyanezt a képet láthatjátok maximális méretben!

Update: Forgatási képekkel kiegészítve!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.