Hirdetés

The Dark Knight Rises - Madárijesztő visszatér?

|

Dr. Jonathan Crane (Madárijesztő) fontos szerepet kapott a Batman első két részében is, de semmi jel nem utalt arra, hogy a sötét lovag felemelkedésében is részt venne. Eddig.

Hirdetés

Hiszen jól tudjuk, hogy Christopher Nolan három lakat alatt őrzi a forgatókönyv minden kis részletét egy jól őrzött sziget alagsorában, amit egy háromfejű kutya véd. A rajongók azonban szívós jószágok és kiderítették, hogy Madárijesztő is visszatérhet a nagy lezárásban. Egy rajongó egészen odáig ment, hogy leírta a Madárijesztőt alakító színész, Cillian Murphy egész jelenetét, de ezt spoiler-veszély miatt én nem teszem meg. A lényeg az, hogy sokan biztos forrásból tudni vélik, hogy a karakter visszatér és beáll azok sorába, akik a denevérember bukására áhítoznak. A sötét lovag: Felemelkedés (The Dark Knight Rises) hazai premierje 2012. július 19, az InterCom forgalmazásában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.