Hirdetés

The Dark Knight Rises - Marion Cotillard, mint Talia al Ghul?

|

Az már nyilvánvalóvá vált, hogy Anne Hathaway lesz a vitatott Macskanő, de Christopher Nolan két főbb hölgyeményt is szeretne Batman körül tudni, és Marion Cotillard lehet az a bizonyos másik...

Hirdetés

Ha valóban így lesz, Nolan másodszorra dolgozhat együtt rövid időn belül a színésznővel, hiszen az Eredet-ben is láthattuk a (magam részéről) zseniális színésznőt. A hírt Franciaország egyik legnagyobb újsága, a Le Figaro nyilatkozta ki, amely már csa presztízséből adódóan sem állított soha valótlant, így reménykedhetünk Marion Cotillard szereplésének valódiságában. A találgatások azt is firtatják, hogy Cotillard leginkább Ras al Ghul (Liam Neeson) lányaként, Talia al Ghul-ként mutatkozhatna be, aki szerelmi viszonyt folytat apja ádáz ellenségével, Batman-nel. A szerepre egyébként szóba került korábban Kate Winslet, Rachel Weisz és Naomi Watts is, én mégis inkább Cotillard-ban szeretnék hinni, illik a Nolan-féle univerzumba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.