Hirdetés

The Dark Knight Rises - megvan a 4 főgonosz?!

|

Christopher Nolan elkészítette a harmadik Batman film forgatókönyvét, mely kiszivárgott az internetre, és a stúdió rögtön le is vetette minden lehetséges helyről. Igazságot szimatolunk!

Hirdetés

Legalábbis nagyon gyanús, hogy a korábbi pletykákkal megegyező forgatókönyv látott napvilágot, íme az összegzés a film tervezett négy gonoszáról: a női vonalat Talia al Ghul fogja képviselni, a prímet Dr. Hugo Strange fogja vinni, azaz ő lesz a denevérember főellenfele, de feltűnik Black Mask is, aki az alvilág élére állva felbéreli Killer Croc-ot, hogy végezzen Batman-nel. Ezek persze még mindig csak erős feltételezések, de nem lennék meglepve, ha a végső sztori is valahogy így nézne ki. S ha valóban így lesz, ez bizony ütős záróakkordnak ígérkezik! The Dark Knight Rises 2012. július 20-án várható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.