Hirdetés

The Dark Knight Rises - Megvan Hugo Strange?

|

Christopher Nolan úgy őrzi karaktereit, mintha csak gyémántra vigyázna, de néha sikerül kiszivárogtatni pár információt - talán Hugo Strange megszemélyesítőjét illetően sem tévednek.

Hirdetés

A leginkább a München-ből, vagy Hazugságok hálójából ismert Alon Aboutboul aláírt a The Dark Knight Rises-re, méghozzá "rendkívül gonosz őrült tudós" megnevezéssel, amely nem lehet más, csak a hírhedt karakter: Hugo Strange. Azt időközben megerősítették, hogy a színész valóban csatlakozott de azt nem, hogy ő lenne az ördögi doki. Reméljük hamarosan kapunk hivatalos megerősítést, és Bane (Tom Hardy) valamint Macskanő (Anne Hathaway) mellett Hugo Strange is borsot tör a bőregér orra alá.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.