Hirdetés

The Dark Knight Rises - Mennyiből készül?

|

Régóta nem hallottunk értékelhető információt a The Dark Knight Rises tájáról, de ma kiderült egy több, mint érdekes tény a film büdzséjét illetően, mely sajnos még így sem teljes.

Hirdetés

A marketingre fordított összeg (tekintve, hogy csak jövő nyáron várható) még nincs belekalkulálva a költségvetésbe, de nem hinném, hogy egy Warner Bros. méretű stúdiót pont ez verne földhöz. Csupa A kategóriás színészekkel megtűzdelve (Christian Bale, Morgan Freeman, Gary Oldman, Joseph-Gordon Levitt, Anne Hathaway, Tom Hardy, Marion Cotillard, Michael Caine) készül a Batman trilógia lezáró darabja, a friss infók alapján pedig elárulhatjuk, hogy 250 milliós büdzséből gazdálkodnak Nolan-ék. A tisztánlátás kedvéért hasonlítsuk össze a korábbi két rész adataival: a Batman: Kezdődik munkafolyamata 150 milliót emésztett fel, azonban 372-őt hozott vissza, tehát több, mint kétszeres haszon lett rajta. Nem is csoda ha folytatták, a Sötét Lovag már 185 millából került a vásznakra, viszont Nolan zsenialitását bevetve 1 milliárdnyi bevétel jelzi, hogy ez bizony minőségi matéria. Ezek után nem meglepő, ha a The Dark Knight Rises többe kerül, gondoljatok csak bele: több effekt, több ellenfél, epikus lezárás. Ennyiből vajon milyen csodát álmodhat meg Nolan?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.