Hirdetés

The Dark Knight Rises - Ras Al Ghul visszatér!

|

Azt már jól tudjuk, hogy Josh Pence-t szerződtették le a fiatal Ras Al Ghul szerepkörére, aki afféle visszaemlékezésekben jelenik majd meg... ennek ellenére Liam Neeson is jelen lesz, az idősebbik Ras Al Ghul-ként!

Hirdetés

Legalábbis ezt állítja a Variety, ők pedig nem szoktak légből kapott híreket lehozni. Az újság biztosan tudni véli, hogy Liam Neeson ismét a stábban lesz, és Londonban forgat a többiekkel együtt. Most nyilván sokan kérdezik, hogyan lehetséges mindez, ha a Batman: Kezdődik-ben életét vesztette? Nos, a képregényben Ras Al Ghul megmártózik a Lazarus-pit-ben (Lázár-kút), így halhatatlanná válik. Ha valóban ez a helyzet, az nem összeegyeztethető Nolan korábbi realisztikusságával, így várjuk a további fejleményeket és magyarázatokat. Liam Neeson, azért üdv újra a csapatban!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.