Hirdetés

The Dark Knight Rises - Rejtélyes fotó

|

Sok helyre látogat el a The Dark Knight Rises stábja forgatás céljából, köztük szerepel az Egyesült Királyság néhány helyszíne is. Ehhez kapcsolódik egy frissen felbukkant rejtély...

Hirdetés

Az említett placcon történő forgatásról készült egy homályos és bizonytalan kép is, ahogyan egy fekete maszkba és ruhába öltözött alak kiugrani (vagy menekülni?) készül egy kórház sokadik emeleti ablakából. A külföldi források közül páran rögtön rávágták, hogy csakis Bruce Wayne lehet az, de még többen pedzegették Black Mask esélyességét és én utóbbiakra szavazok. Christopher Nolan egyébként is kínosan figyel a titoktartásra, szóval nem lennék meglepődve, ha több főgonosz lenne mint a bejelentettek... A The Dark Knight Rises 2012. július huszadikán jön, várhatóan epikus lezárással a tartalmában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.