Hirdetés

The Dark Knight Rises - Spoileres infók Bane-ről

|

Batman eddigi talán legerősebb és legmasszívabb ellenfeléről kiderült néhány olyan érdekes adat, amely megnyugtathat minden eddigi kétkedőt és elégedettséggel tölti el a rajongókat.

Hirdetés

Figyelem! Az alábbi szöveg nyomokban spoilert és mogyorót tartalmazhat! Az Empire magazin nem csupán képeket és címlapot közölt le a sötét lovag felemelkedésével kapcsolatban, de megosztott néhány infót a film szerves elejét képző Bane (Tom Hardy) bemutatásáról is. A leírás szerint a sokat emlegetett Mission: Impossible - Fantom protokoll előtt látható előzetes tulajdonképpen a film prológusa lesz, 6-7 percet ölel majd fel és Bane karakterét mutatják be benne. A történet időrendben a második rész cselekményei után nyolc évvel játszódik, Bane súlyosan megsérül, iszonyatos fájdalom gyötri és csak egy bizonyos gáz folyamatos belélegzésével képes életben maradni, amit a fején levő maszkon át kap folyamatosan a testén levő palackokból. Ha valami miatt ez a berendezés leállna, Bane gyakorlatilag megszűnne létezni. Ennek ellenére mind fizikálisan, mind mentálisan brutális ellenfele Batman-nek (Christian Bale), aki nyolc év elteltével bizonytalan helyzetben van, kiesett a formából és természetesen idősebb is lett. 2012. július 19-én kiderül a gigászi végjáték kimenetele.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.