Hirdetés

The Dark Knight Rises - Sztori információk

|

Christopher Nolan forgatókönyvét tarták a világ második legjobban féltett kincsének, de még ezen óvás ellenére is kiszivárognak bizonyos információk a szkriptből, a szereplőkről.

Hirdetés

SPOILER/ Ezúttal mindkettőt sikerült elcsípni, ugyanis a The Dark Knight Rises-t jelenleg Angliában forgatják és egy bennfentes munkatás kikotyogta, hogy szerves részét képezi a forgatásnak a Gotham-i kórház, ahol Alfred fekszik betegen. Vajon Nolan is a trilógia zárásába veszi Alfred halálát, ahogyan azt a Batman és Robin-ban tette Joel Schumacher? Lehetséges... /SPOILER. Ezek mellett Jeff Hammond színész a Twitteren tette közzé, hogy tárgyalt Nolan-nel egy új gonosz eljátszásáról és örvendezve bíztatta követőit: "alig bírom kivárni, hogy megmutathassam az új arcom". Úgy tűnik mozgalmas záróakkordnak nézünk elébe, barátaim!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.