Hirdetés

The Dark Knight Rises - Teresa Palmer az egyik főgonosz?

|

Szinte minden napra jut egy Batman hír, hálisten elvagyunk látva rendesen médiaanyaggal. Ezúttal Teresa Palmer fejezte ki azon igényét Nolan felé, hogy szívesen lenne Talia al Ghul.

Hirdetés

Talia lehet az egyik főgonosz a The Dark Knight Rises-ban, aki Batman ősellenségének, Ras al Guhl-nak a lánya. A karakter szerepére nem más jelentkezett be Nolan-nél ügynökein keresztül, mint A varázslótanonc egyik sztárja, Teresa Palmer. A Movieweb beszélt is a színésznővel, aki megerősítette, hogy valóban elszeretné játszani a gonoszt, reménykedik, de fél, hogy nála ismertebb művésznőt választ Christopher Nolan. Hamarosan kiderül...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.