Hirdetés

The Dark Knight Rises - Tisztázódnak a szerepek

|

Joseph Gordon-Levitt és Marion Cotillard szerepléséről nem egyszer adtunk számot, de annyira bizonytalan volt jelenlétük, mint a holnapi időjárás. Most azonban tanúbizonyságot kapunk...

Hirdetés

Joseph Gordon-Levitt a híresztelésekkel ellentétben nem Alberto Falcone-t alakítja majd, hanem John Blake-et, aki Gordon felügyelő (Gary Oldman) beosztottja lesz és különleges szerepe lesz a történetben. Nincs ez másképp Marion Cotillard-dal sem, akiről szintén pletykálták, hogy Talia al Ghul-t, Ras al Ghul lányát személyesítheti meg, most annyival egészítette ki ezt a Warner, hogy Marion benne lesz a folytatásban, de Miranda Tate-ként, aki a Wayne cég igazgatói tanácsában helyezkedik el rögtön Bruce mellett. Ez természetesen még nem zárja ki azt a tényt, hogy Miranda Tate valójában Talia al Ghul lehet titokban és csak azért van Bruce mellett, hogy a megfelelő pillanatra várva bosszút állhasson. Ezek persze már csak találgatások, de a fenti bejelentések a Warner-től érkeztek, tehát hivatalosak, Üdv srácok a fedélzeten!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.