Hirdetés

The Dark Knight Rises - Trailer a Harry Potter előtt

|

A hírek és információk még így negyven fokban is hópihe módjára szállingóznak a The Dark Knight Rises-ről és mostanra biztossá vált a teaser trailer megjelenésének időpontja.

Hirdetés

Christopher Nolan a tőle várható minőséggel valószínűleg epikusan zárja le a Batman trilógiát, de a The Dark Knight Rises premierjéig (2012. július 20) még rengeteget kell aludnunk és rajongói szívünk minél többet szeretne megtudni a projektről. Most kiderült, hogy a régóta várt kedvcsináló másfél perc hosszúságú lesz és a jövő héten debütáló Harry Potter és a Halál Ereklyéi 2. részének bemutatója (itthon július 15) előtt vetítik le a nagyérdemű előtt. A Warner Bros. ezzel egy időben kiad majd egy várhatóan tetszetős posztert is, megtetézve várakozási ingerünket. Természetesen nem kell túl sokat várnunk a teaser trailer-től, a Batman: Kezdődik és a Sötét Lovag teasere is csak hangulatfokozó volt, de azt mesterien közvetítette. Emlékeztetőül nézzétek meg a tovább után a Sötét Lovag ízelítőjét.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.