Hirdetés

The Dark Knight Rises - Újabb főgonosz?

|

Eleddig Bane (Tom Hardy) és Macskanő (Anne Hathaway) jelenléte biztos Batman ellenfeleinek csapatában, de beszélik Hugo Strange, Talia al Ghul és most egy újabb gonosz felbukkanását is.

Hirdetés

Hugo Strange-et valószínűleg a múlt héten bemutatott Alon Aboutboul alakíthatja, Ras al Ghul (Liam Neeson) lányát, Talia-t Marion Cotillard hozhatja tokkal-vonóval, ugyanis megformált karaktere, Miranda Tate állítólag Talia álcája. Bruce Wayne-nek mindezek felett is fel kell kötnie a szövetet, ugyanis bizonyos külföldi források arra engednek következtetni, hogy a nemrégiben szerződött Matthew Modine (Az elnök emberei, Szállító 2, Különleges ügyosztály) szintén a sötét oldal szolgálatába áll majd. Modine karakteréről annyit sikerült megtudni, hogy Nixon-nak hívják, "politikus és a film kulcsgonosza". Azonban, ha mindezen gonosz csapat csak fele erővel és fele létszámmal száll szembe a bőregérrel, akkor is zseniális összecsapásokat láthatunk majd a The Dark Knight Rises-ben. Premier: 2012. július 20.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.