Hirdetés

The Dark Knight Rises - Újabb karakter-pletyka

|

Christopher Nolan bár azt megszellőztette, hogy Joseph Gordon-Levitt is esélyt kap a harmadik Batman rájátszásban, azt nem tette hozzá, hogy kit képvisel majd. Találgatások vannak dögivel!

Hirdetés

Legutóbbi Joseph Gordon-Levitt témájú posztunkban azt emésztgettük, hogy a színész Hugo Strange, Deadshot vagy Black Mask lehet, ám a legfrissebb álláspont közül ezen karakterek egyike sem nyert Levitt esetében. Akkor mégis ki lesz? A jelenlegi pletykagépezet azt állítja, hogy Alberto Falcone, A Batman: Kezdődik-ben megismert Carmine Falcone (Tom Wilkinson) fia lesz a befutó. Alberto visszatérne Gotham-be, hogy átvegye az alvilág irányítását apja nyomdokaiba lépve. Természetesen ez továbbra is erősen szóbeszéd, várjuk csak ki a végét, a hivatalos bejelentést! Addig is örüljünk, hogy egy újabb tehetséges színész gyarapítja a már így is minőségi stábot!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.