Hirdetés

The Dark Knight Rises - Végleges helyszínek

|

Korábban már írtam nektek arról, hogy Christopher Nolan és csapata mely helyszíneken állítja majd fel a kamerát, nos némileg kibővült a lista - itt az ideje egy összefoglalásnak!

Hirdetés

Christopher Nolan nem bíz semmit a véletlenre, még a saját színészei sem tudják hogyan fog végződni a The Dark Knight Rises és minden kis információmorzsát tigris módjára véd, de azért akad olyan is, amit saját maga szellőztet meg a türelmetlen rajongóknak. Ilyen adatnak tekinthető a forgatási helyszínek, a The Dark Knight Rises-t a következő helyeken kapják lencsevégre: Los Angeles, Bukarest, Detroit, Anglia egyes részei (a Wayne kastély pl.) és a napokban bejelentett Pittsburgh. Színes skálán mozgunk, de ha Nolan Bukarestre ellátogat igazán átugorhatna Magyarországra is, csak egy köpésre van...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.