Hirdetés

The Death of Stalin - Rupert Friend csatlakozott a stábhoz

|

Megfilmesítik a The Death of Stalin című képregényt, az egyre népesebb szereplőgárdát immár Rupert Friend is erősíti.

Hirdetés

A Homeland: A belső ellenség sztárja, Rupert Friend is csatlakozott a The Death of Stalin című film stábjához. Friend mellett Steve Buscemi (Fargo, A nagy Lebowsky), Simon Russell Beale (Vadregény, Egy hét Marilynnel) és Paddy Considine (Macbeth, Világvége) is szerepet kapott. Fabien Nury és Thierry Robin azonos című képregényéből Armando Iannucci (Az alelnök) írta a forgatókönyvet, és a rendezői székbe is ő ül majd.

 

Hirdetés

A The Death of Stalin szereplőgárdáját erősíti még Jason Isaacs (Harag, A hazafi), Olga Kurylenko (A Quantum csendje), Michael Palin (Brian élete), Andrea Riseborough (Birdman), Paul Whitehouse (Alice Csodaországban) és Jeffrey Tambor (Transparent). Magát Sztálint Adrian McLoughlin (A csodálatos Pókember 2., Amerikai botrány) fogja alakítani.

A filmet Angliában és Ukrajnában forgatják majd, a Quad, a Main Journey, a Free Range Films és a Gaumont közös produkciójaként.

Iannucci egyébként nagyon lelkes, szerinte a The Death of Stalin-ban "minden benne van: komédia, tragédia, igazság, hazugságok, élet, halál, bátorság és gyávaság, mindez a sztálini terror árnyékában." A film megtörtént eseményeket dolgoz fel. Sztálin életének utolsó napjait követhetjük benne nyomon, illetve a halálát és az azzal járó zűrzavart.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.