Hirdetés

The Dinosaur Project - Újabb "talált kamerás" film készül

|

További alacsony költségvetésből készült found footage, vagyis talált kamerás filmről beszéltünk a The Dinosaur Project kapcsán, mely lényegében egy bagóért készült dinós kalandfilm.

Hirdetés

A The Dinosaur Project-ben egy apa és fia tévés stábbal indul Kongóba, hogy valami nagyot örökítsenek meg, ennek ellenére dinoszauruszokba botlanak. A rendezést az elsőfilmes Sid Bennett (Ősvilági kaland - tv film) látta el, valamint megírta a forgatókönyvet is Jay Basu (Fast Girls) segítségével. A főbb szerepekben Natasha Long (Beaver Falls), Matt Kane (The Cut) és Peter Brooke (Casino Royale, A sötét lovag), a megjelenés augusztus tizedike külföldön. Várhatóan ez is szépen megszedi magát és az előállítási költség sokszorosát hozza majd vissza, talán még Sid előtt is kitárul Hollywood kapuja.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.