Hirdetés

The Disaster Artist - dátumot kapott James Franco új filmje

|

Még idén látható lesz James Franco rendezése, mely a világ egyik legrosszabb filmjének forgatásáról fog szólni.

Hirdetés

A New Line Cinema és az A24 a minap bejelentette, hogy James Franco új filmje, a The Disaster Artist lassan mozikba kerülhet. A becses dátum 2017. december 8-a, és lesz egy speciális korábbi vetítése is december elsején. A nemzetközi premierdátumokat azonban még nem lehet tudni. 

Hirdetés

Tommy Wiseau. Ha valaki ezzel a névvel nem lenne tisztában, annak elég csak megmutatni fő művének, a The Roomnak legfenomenálisabb pillanatait, és máris rájöhet, hogy Franco és csapata miért ezt a címet választotta ennek a filmnek. A történet az említett film forgatásáról fog szólni, ahol maga Franco fogja alakítani Wiseau-t, a The Room rendezőjét, főszereplőjét, producerét, egyszóval a 2003-as indie "film" szülőatyját. 

A The Room nevet kapó csoda olyannyira furcsa, hogy a benne szereplők nemhogy szerepeket alakítani, de még mondatokat sem tudtak hangsúlyozni normálisan. Ebből adódik, hogy színészi játékról, forgatókönyvről, és rendezésről nem igazán lehet beszélni az esetében. Ezért is szokták sokan a rossz filmek "Aranypolgárának" nevezni Wiseau művét, ám ennek ellenére (vagy épp ezért!) nagy kultusza lett Amerikában.

Franco-n kívül a producerek sorát olyan nevek erősítik, mint Vince Jolivette, Seth Rogen, James Weaver, és Evan Goldberg. A The Room másik főszereplőjének, 'Mark'-nak a bőrébe pedig öccse, Dave Franco bújik majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.